13 sfaturi pentru o alimentație sănătoasă la birou

Te ridici suficient de mult timp pentru a ajunge la locul de muncă, și ieși din casă fără mic dejun; vă începeți ziua, și după un timp veți începe să intre în foamea, astfel încât să escapas moment pe un sandwich sau un pachet de biscuiți cu ciocolată; vine vorba de timp pentru masa de prânz, și cum nu ești pregătit masa de prânz de săruri în Restaurant sau cumperi ceva, pregătit în supermarket din apropiere; la o jumătate de oră, stafide, înainte de masina de spalat automat și de cumpărare de chips-uri și sifon…

Iar ceea ce ai crezut, dar toate aceste gesturi, atunci când acestea sunt în foto21mod constant, poate fi un simptom de alimente nesănătoase și afectează negativ fel pentru sănătatea dumneavoastră și a productivității muncii.

Companiile pot și trebuie să facă mult mai mult pentru a promova un mediu sănătos industriale, pentru că ea este mai puțin costisitoare, investițiile în acest tip de măsuri pentru a face față cu costuri reduse forței de muncă, cauzate de locuri și obiceiuri, putin utile pentru sănătate. Dar, de asemenea, avem obligația de a avea grijă de corpul nostru.

Mai jos veți găsi câteva sfaturi pentru o alimentație sănătoasă la birou, că, dacă, în practică, cu un pic de perseverenta si vointa, vă vor ajuta să vă îmbunătățiți fizică și starea emoțională:

 1. Micul dejun înainte de a pleca acasă

Știm acest lucru, dar vom neglija: micul Dejun-cea mai importanta masa a zilei. Tu ar trebui să înceapă să urmeze această premisă, ca o mantra. Un mic Dejun sănătos previne riscul apariției unor probleme de obezitate și excesul de greutate, ajută la menținerea masei musculare dotándonos de energie de la primele ore ale zilei, sprijină activ metabolismul, și de a face să venim cu mai puțin foame până la următoarea masă, și îmbunătățiri de performanță și de concentrare. În mod ideal, acest consum a avea o sursă de carbohidrați asimilarea lentă, ca o pâine-sursa de proteine -acest lucru poate fi un fel de lapte, ca și un pahar de lapte sau iaurt – și orice fel de fruct.

 1. Întotdeauna o apă pe mâinile

Corpul uman este format din mai mult de două treimi din apă, astfel încât lichidul este vital nostru pentru funcționarea normală a; ea ne ține hidratat/as, asigură absorbția de substanțe nutritive, facilitează circulația sanguină, îmbunătățește funcția digestiv… sunt Sigur că dacă săgețile de conturi, în cele mai multe cazuri, veți face acest lucru, la sfârșitul zilei, nu beat, practic, nimic. Avea un pahar sau o sticla de apa pe masa noastră, și la fel va face, că suntem mai înclinați să dea un pic de timp, și așa să bea.

 1. Mănâncă ceva mai devreme în dimineața

Pentru a evita de a ajunge la masa de prânz cu foamete, și un pic, ceea ce ne va face să consume cantități mari de alimente decât este necesar, se recomandă de a face o mică pauză la prânz pentru o gustare, ca un fruct, un iaurt sau un pumn de nuci. O idee bună poate cumpara 5 bucati de fructe, la începutul săptămânii și să mănânce în fiecare zi.

 1. Reduce consumul de cofeina

Acesta este modul clasic de departamente să se ridice pentru a merge masina pentru o ceașcă de cafea. Este bine, pentru că ne-am oprit timp de lucru, de odihnă de vedere și întinde un pic picioarele, dar, de asemenea, se poate face, că vom consuma mai multa cofeina, ceea ce e bine pentru noi. Această substanță poate provoca probleme digestive, nervozitate, tahicardie… În plus, dacă ne place dulce, noi, mărind consumul de zahăr. Când încercarea de a înlocui una din cești pe care le luați în timpul zilei pentru infuzie, este mult mai benefic pentru sănătatea dumneavoastră, sau, cel puțin, cafea decofeinizata.

 1. Conduce Tupperware din casa

Între oboseală și lipsa de timp este dificil de a găsi timp pentru a găti masa de prânz, pentru a ne lua la locul de muncă și am decis să mănânce sau să cumpere ceva de pregătit. Prin urmare, avem mai putin control asupra porții și de tipul de alimente pe care le mânca, de asemenea, că, în multe cazuri, produsele alimentare are mai multe grăsimi și sare. Când încercarea de a găsi ceva timp in fiecare seara pentru a găti masa de prânz în ziua următoare; puteți alege pentru a dezvolta simple și urmeze regula de farfurii-o jumătate de farfurie cu legume, un sfert de farináceos (pâine, paste, orez…) și un sfert de proteine (carne, pește sau ou)- pentru a menține o dietă echilibrată. Și pentru desert-fructe sau iaurt.

foto22

 1. După masă vă puteți plimba un pic

Deși ghilimele la birou, atunci când ați terminat prânzul încercarea de a ieși pentru câteva minute în aer liber și merge un pic. Acest lucru va ajuta pentru a face digestia, te va elibera mintea și a vă relaxa, pentru a recupera restul zilei de alimentare.

 1. Aflați pentru a spune “nu”

Deși, uneori, acest lucru nu a meritat, să învețe să spună “nu”, atunci când vi se oferă cookie-uri, unele de cartofi prajiti sau un fel de bunatati-acest lucru este important, pentru că vom evita să muște între ore și reducerea consumului de calorii inutile.

 1. Mănâncă în mijlocul zilei

Ca și dimineața devreme, ține câteva minute, în mijlocul zilei, pentru a face mici gustări care veți evita de a ajunge pe burta, рыча la ora prânzului. Fructe, iaurt, fructe uscate… Vede, schimbând pentru a menține o dietă echilibrată.

 1. Lăsați chifle…

Scapa de toate dulciuri, salvate într-un birou, așa vei scăpa de ispită. Puteți înlocui batoane din cereale scăzut de calorii sau clatite de orez, în orice moment, dacă vă este foame.

 1. …și distribuitoare automate

Vending, de obicei, nu conține produse utile -deși este adevărat că de fiecare dată apar mai multe setări de acest tip. Băuturi și băuturi dulci, prajite, dulci…, Încearcă să se apropie cât mai puțin posibil în astfel de mașini, pentru a nu cădea în ghearele lor.

 1. Citiți informațiile nutriționale de asemenea, că consumul de

Nu este nevoie să locuiască în ea, dar aceasta este o bună practică pentru a urmări informații despre nutriție, care apare pe ambalajul produselor pe care le cumparam. Dacă ne uităm și să vedem că există și batoane de cereale, care pot părea foarte sănătoase și au un conținut ridicat de zahăr, același lucru se întâmplă cu cei iaurturi dulci, prea dulci. Compara alternativele și o alege pe cea mai sanatos pentru dieta ta.

 1. Guma de mestecat și bomboane, pentru a calma anxietatea

Pregătiți câteva guma de mestecat sau bomboane fara zahar, pentru a evita acțiunile alt tip de produse alimentare, cele mai nocive în momente de anxietate.

 1. Răsfățați-vă din timp în timp

Rămânem la o dieta sanatoasa la birou-acest lucru nu este o propoziție, așa că din timp în timp, ne putem permite orice capriciu, ca, de exemplu, micul dejun include cornuri cu ciocolata sau să mănânce crema-desert. Putem alege, de a închide ochii, de exemplu, ceva de partener aduce ceva o gustare, pentru a sărbători o ocazie speciala cum ar fi ziua de naștere.

În cele din urmă, este foarte important de a combina o dieta sanatoasa cu ceva exercitii fizice, pentru că acest lucru ne va permite să fie în punctul optim și să dea un maxim de performanță în viața noastră de zi cu zi, atât la locul de muncă, cât și în viața personală.

Copyright Ganditi-va Sanatatea 2019
Tech Nerd theme designed by Siteturner